måndag 2 mars 2009

Vårvinter och långtråkigt...

Så börjar det å snöa igen när den gamla snön smält bort och solen tittat fram och värmt lite under helgen, det är väl typiskt. Har i allfall skymtat snödroppar i rabatten och syrenen har faktiskt små, gröna skott längst ut på grenarna. Så klart dröjer det till den riktiga våren, men vi har åtminstone lämnat vintermånaderna bakom oss.

Fortfarande ingen bebis som velat komma ut, imorgon är det två veckor över tiden och har inte någon tittat ut på onsdag så blir det kontroll-ultraljud och ev start av planering för igångsättning.

Var på födelsedagskalas i lördags med god mat och tårta, men dte märks att orken inte är riktigt vad den brukar. Svärmor var här en sväng igår och fikade, alla är ju RÄTT nyfikna nu på vem som ska komma ut.
Får ett par sms och/eller telefonsamtal varje dag om det inte har hänt något än...

Ska hitta på något att laga till sambon kommer hem, har ingen som helst inspiration just nu, men det ska väl gå att hitta något inne i kylen som kan duga till mat.

1 kommentar:

Lisa(vitapelargonerochzink) sa...

en sån liten rackarunge!!:) inget är som väntans tider....inget så tråkigt alltså! nä nu håller jag tummarna jätthårt att något händer idag så jag får veta vad det blir och vad jag ska hitta på i "kom ut present"