tisdag 6 januari 2009

'Boande' på hög nivå!

Då var 'boandet' i full gång (har ju förvisso pågått en tid, men eskalerar väl nu ju närmare ankomstdatumet vi kommer).
Igår satte sambon spikaerna i listerna i barnrummet och sedan fick han ihop både skötbord och spjälsäng. Jag å andra sidan fick då börja tvätta barnkläder (knyttet ska ju inte vara naket när det kommer ut...det är kallt i februari).

Så nu är rummet i stort sett färdigt, det ska in en byrå och en stol (men de finns redan i huset) å så ska det väl upp lite saker på väggarna, men det är sådant som vi kan gå och småpilla med framöver. Det enda större vi väntar på nu är barnvagnen, som vi hoppas kommer snart.

Sedan är det bara att vänta.... *phew*

Har varit ruskigt kallt senaste dagarna, men nu verkar det som det kommer lite mildare väder. Vill inte ha det grått och tråkigt bara, så jag hoppas på att vårsolen kommer skina istället...*ler*.

På torsdag är det dags för föräldragrupp för första gången (ganska sent med tanke på att det bara är en månad kvar till förlossning, men det var väl det bästa de kunde gör av det).

Hoppas alla haft en skön trettonhelg och fått vila upp sig lite! Kramiz!

1 kommentar:

Lisa(vitapelargonerochzink) sa...

Hej hjärtat! vad härligt det låter, kommer ihåg den där känslan när allt var nytt....nu går tiden så fort att jag inte hinner fundera på vår graviditet. Mer än när det sparkar till eller det lilla knytet har hicka:) saknar dig och längtar tills vi ses. Kram