måndag 29 december 2008

Mellandagshysteri på A6.

Att ge sig i kast med A6-center i Jönköping under mellandagarna skär ju i öronen redan när man säger det, men lik förbaskat tänkte vi idag ge oss i kast med detta, i synnerhet skulle vi gå på IKEA. Det gick väl an då vi anlände vid 10.30-tiden, men eskalerade lagom när vi kom till kassorna. (Nu för tiden har ju IKEA självscanningskassor och endast 2 'vanliga' kassor.)
Inte för vi hittade det vi skulle heller (ja, inte det mest väsentliga i alla fall), så vi står fortfarande utan spjälsäng (fanns inte i lager, kommer på fredag) och skötbord (det vi sett finns inte på något IKEA-varuhus förutom i Linköping så...'blivande morfar, har du lust att fixa?'). Det blev en massa smått istället, lakan, madrass, badbalja, lampa till barnrummet, gardinstång m.m. och vips så var vi uppe i 1500 kr. (Som alltid på IKEA).

Lampan som vi köpte till barnrummet var kul faktiskt, föreställer en stor hink i genomskinlig plast, med en härligt röd sladd till, som man kan stoppa i vad som helst i själva hinken och på så sätt göra det till sin egen...(vet inte vad jag ska stoppa i än dock).

Imorgon ska sambon lägga golv i barnrummet, så ska kanske lite möbler kunna komma på plats så småningom (när vi nu får dem).
Och så ska vi åka och hämta tvättmaskin och torktumlare som vi köpte för julklappspengar från familjen.

Måste hitta något kul tyg att sy barngardiner av oxå, vet bara inte vad jag ska hitta på för neutralt som funkar till båda könen. Ska kila förbi en tygbutik uppe på Norrmalm som har billiga tyger imorrn (kila å kila...stånka är väl mer rätta ordet...)

Hoppas alla har det bra! Kram Syster M

Inga kommentarer: