söndag 7 december 2008

Totalt handikappad...

Har lyckats gå från att må helt bra till att vara totalt handikappad. Igår morse när vi klev upp efter en mysmorgon i sängen (eftersom vi båda var lediga) och skulle göra oss i ordning för att åka på 2-årskalas låste sig ryggen...totalt. Jag får inte ens på mig strumporna själv. H-vetes, j-la s-t. (Ursäkta mitt ovårdade språk, men det är undefär så det känns). Tror iof inte att det har så mkt med graviditeten att göra, utan att jag helt enkelt fått ryggskott, är dock minst lika otrevligt och opraktiskt för att jag är gravid. Så nu får sambon hjälpa mig med påklädning och göra det mesta andra hemma.

2-årskalaset blev dock lyckat (när jag väl tagit mig ur bilen och in i huset). Vi gratulerade med nya målarböcker och kritor ('har många nu') och en röd pulka. Pulkan fick efter detta åka runt, runt i huset men till damens förtret vägrade både föräldrar och gäster att dra henne i den inomhus (dumma vuxna'). Tyvärr kunde ju faster inte vara med så mkt i leken, utan hade fullt upp med att försöka hitta en bekväm sittställning, vilket inte var helt enkelt.

Igår kväll var vi på glöggfest hos en arbetskamrat, inte det heller helt idealiskt med rygg ont, halva kvällen förblev jag stående, och andra halvan blev jag sittandes i en rätt så obekväm ställning i soffan vilket resulterade i att jag knappt tog mig upp för trappan hemma. (Natten har bestått i mkt lite sömn...)

Idag är det kanske något bättre, men är fortfarande stel och har svårt att hitta ett läge som är bra för ryggen så att det inte drar och värker.

Sambon jobbar på att ta bort förnsterbrädor, vi hoppas på att snickaren kommer i veckan.
Dessutom har han varit duktig och monterat Isofix-fästen i bilen till bilbarnstolen, så den sitter stadigt och säkert.
Hade själv tänkt att advenstpyssla lite idag å kanske göra köttbullar till jul, men vet inte om jag orkar med detta just nu. Får se hur jag känner mig framåt eftermiddagen.

Hoppas alla har en mysig andra advent! Ciao!

1 kommentar:

Lisa(vitapelargonerochzink) sa...

Hej världens bästa Mia!saknar dig massor idag...mer än vanligt vill säga....tror det har att göra med det faktum att detta är vår månad med julpyssel och fina paket!
tråkigt att höra om din rygg! jag själv är sjukskriven, har förvärkar..kul i V.20! magen står rakt ut som med elin men är stenhård vid aktivering. Lite oroväckande Kommer ni hit något till jul? vad är det för datum som du är beräknad?....åh, önskar vi bodde närmare varandra så vi kunde dricka te och äta lussebullar tillsammans. stor kram