onsdag 10 december 2008

Sjukskriven...

Var på vårdcentralen igår då ryggen inte blivit bättre på fyra dagar med värme och lagom vila, å blev såklart sjukskriven. Jag som vill jobba mina sista dagar, vad i hela friden ska jag göra hemma. (Förvisso inser jag att jag knappast kan jobba eftersom jag inte kan göra det mest basala hemma som att böja mig framåt, ta på mig strumporna eller plocka ur diskmaskinen). Blä, hatar att inte kunna göra som jag vill.
Dessutom skulle jag ju vilja fixa julmys, baka, göra julgodis å börja pynta vad det lider, men just nu är ju det mesta lagt på is.

Förvisso är det ingen idé att börja pynta innan snickaren varit här och bytt fönstren, men jag hade ju tänkt att ligga i startgroparna så fort han åkt här ifrån. Har ju inte ens lyckats sy julgardinerna som ska upp i de nya fönstren eftersom det är svårt att sitta....

Har i allafall kokat och griljerat en liten 'innan jul'-julskinka till min sambo (eftersom vi aldrig är hemma över julen så får han börja äta lite tidigare ; )
I år blev det en whisky och honungsgriljering på den, och den har redan fått godkänt.

Ska lägga upp benen på soffan en stund och ta igen mig, har varit uppe sedan sambon gick till jobbet vid 7-tiden, och nu tycker knyttet att det är dags att vila.

Hoppas alla har det bra! Kram SysterM

4 kommentarer:

Lisa(vitapelargonerochzink) sa...

Underbara Mia! jag tycker så synd om dig..du är ju en envis loppa så du kommer nog på benen snart och då är det racerfart så har du ett julpyntat hem...jo, jag ska ta det lugnt,...men du vet ju hur svårt det är. Nu är jag iallafall sjukskriven på 50% en månad så får vi se om allt lugnar ned sig. Magen står rakt ut vid aktivering . Vad härligt att ni kommer hem...men ni har det säkert stressigt men om ni hinner vill jag gärna finnas på din "att göra lista"kramiz

Lisa(vitapelargonerochzink) sa...

Hej! självklart,är hemma tisdag, onsdag och halva torsdag. Vad roligt, hör av dig när du har tid...men du kör försiktigt!!

Kramis

Lisa(vitapelargonerochzink) sa...

oj oj! ta det lugnt med ryggen och jag tänker på din bror och familj. Hoppas allt ordnar till sig snart, Kram

Per-Gunnar Valegård sa...

Hej Syster.
Det dar med ryggen var ju inge bra. Stackars syster. Hoppas det blir battre snart. Jag jagar en julskinka sjalv men det ser ut som det kanske blir 1/4 kg osaltad skinka. Kan man griliera en sadan?? Hoppas det annars ingen julskinka. :(

hade gott

/PG